Diensten


Onderhoud

Houd je fiets in topconditie

Als je wilt dat je fiets in topconditie verkeert is regelmatig onderhoud van belang. Hiervoor bieden wij drie verschillende onderhoudspakketten, met korte reparatietijden en geen wachtlijsten. We zijn trots op onze snelle service, want we weten dat je het liefst zo snel mogelijk weer op de fiets wilt zitten. Omdat we echt alle punten losmaken en goed bekijken weet je zeker dat je er weer voor vele kilometers tegen aan kan.

In onze werkplaats bouwen wij niet alleen de ideale fiets, maar zijn we ook volledig ingericht voor al het onderhoud aan de sportieve fiets. Hierdoor kunnen wij vaak net dat stapje extra zetten om jouw fiets in topconditie te houden om zo het maximale uit je fiets en jezelf te halen.

Wij snappen dat je niet voor ieder wissewasje naar de werkplaats wil komen, dus leren we je graag hoe je zelf de basis van je onderhoud pleegt door middel van onze workshops. Daarnaast bieden wij 3 niveau’s van onderhoud, maar is het ook mogelijk bij ons een werkplaats te huren om zelf onderhoud aan je fiets te plegen.

Fietsen, onderdelen, advies en wielen

Een kwaliteitsproduct en service voor een betaalbare prijs

Aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets

Wij leveren kwaliteitsfietsen zoals racefietsen en mountainbikes, zowel nieuw als gebruikt. Op basis van een intake zetten we de wensen van jou als fietser uiteen. Wij assembleren de fiets naar jouw wensen en houden je fiets uiteraard in topconditie.

Heb je interesse in een nieuwe fiets? Bezoek onze studio of neem contact met ons op. Wij hebben altijd een aantal occasions op voorraad staan.

 

Advies over onderdelen en accessoires

Bikepitstop adviseert en denk mee met jou als fietser. Wij geven onafhankelijk advies voor alle mogelijke situaties die je tegenkomt. Denk hierbij aan advies over aan te schaffen onderdelen of materialen voor bepaalde ondergronden. Wij geven altijd een onafhankelijk advies.

 

Custom wielen op maat

Bikepitstop bouwt unieke wielen. Custom-made op basis van jouw wensen en voorkeuren. Samen bepalen we de omstandigheden waaraan het wiel wordt blootgesteld. Denk hierbij aan het gebruiksdoel, het type rijder en de belasting op het wiel. Daarna bespreken we en maken we keuzes zoals; het type velg, het aantal spaken en het spaakpatroon, type en kleur nippel, de naafbreedte,schrijfrem en de asbevestiging of steekas.

Over Marco

Achtergrond

Al op jonge leeftijd werd Marco van Oord door Hollands trots Joop Zoetemelk verliefd op het fietsen. Na een aantal jaren sparen kocht Marco op zijn twaalfde zijn eerste fiets. Marco heeft in zijn jeugd op hoog niveau vele wedstrijden gereden. Zo maakte hij onder andere deel uit van de Nationale selectie.

Mede door zijn ervaring als fietser en zijn achtergrond biedt Marco zijn diensten aan op een hoog niveau. Marco heeft een technische achtergrond door zijn opleiding aan de MTS, een stage bij Batavus en 18 jaar ervaring als manager bij Van Oord Tweewielers.

In de herfst van 1987 reisde de vijftienjarige Marco van Oord uit het Brabantse dorpje Hank naar het hoge noorden. Een week lang verbleef hij in het Friese Heerenveen om zijn droomstage bij Batavus te voltooien. Tijdens deze stage bouwde hij zijn eigen koersfiets. Lassen, solderen, spuiten; hij deed het allemaal zelf. Ook de wielen zette hij zelf in elkaar. Daar werd de basis van zijn passie voor fietsen gelegd.

Inmiddels kan Marco bouwen op bijna dertig jaar ervaring als fietstechnicus. In zijn adviezen combineert hij die kennis met zijn ervaring als prestatiegerichte fietser. In deze combinatie ligt Marco’s kracht. Marco geeft een onafhankelijk advies met de focus op het beste resultaat voor jou als fietser. Doordat Marco onafhankelijk werkt en geen commerciële druk ervaart van merken en leveranciers zoekt hij voor jou als fietser altijd de beste oplossing.